Forum IT

Forum IT

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 06.12.2025 - 07:31:22
Страницы:  1  

Вибір насіння під гранстар

АвторСообщение

jane55

Помощник

Статистика:

Колеги, хто підкаже як правильно підібрати насіння соняшника для обробки гранстаром? Маю 15 га і хочу спробувати цю технологію, але боюся помилитися з вибором сорту.

Сообщение # 1 12.10.25 - 09:27:49
RE: Вибір насіння під гранстар

Ayusik

Помощник

Статистика:

Привіт! З гранстаром працюю вже третій сезон. Головне - брати перевірені стійкі гібриди, бо якщо сорт не витримає, можеш лишитися без врожаю взагалі. Я беру завжди в перевірених постачальників, дивлюся щоб була відповідна маркування стійкості. Обов'язково читай характеристики і не економ на якості.

Сообщение # 2 12.10.25 - 10:14:59

Лелик999

Помощник

Статистика:

Цитата:
Привіт! З гранстаром працюю вже третій сезон. Головне - брати перевірені стійкі гібриди, бо якщо сорт не витримає, можеш лишитися без врожаю взагалі. Я беру завжди в перевірених постачальників, дивлюся щоб була відповідна маркування стійкості. Обов'язково читай характеристики і не економ на якості.
Повністю згоден з попереднім коментарем. Минулого року саме так і зробив - взяв дешеве насіння, а потім пожалкував. Зараз завжди купую в Харкові перевірене насіння соняшника під гранстар і проблем немає. Врожайність стабільна, рослини добре переносять обробку. В Україні зараз багато хороших постачальників, але краще переплатити і спати спокійно.

----------------------------
Моя распродажа! http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=271174
Сообщение # 3 12.10.25 - 10:39:16
29.09.2013. 22:00 Bucephalandra sp.T4 : Предыдущая темаСледующая тема: Запаска новая на штампе 235/75R15
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Made possible by: ElkArte 0.9.9