Forum IT

Forum IT

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 06.12.2025 - 06:23:51
Страницы:  1  

Компактні торшери для малих кімнат

АвторСообщение

Snegz

Помощник

Статистика:

Привіт усім! Може хтось стикався з такою проблемою - торшер постійно займає багато місця, а в мене квартира не дуже велика. Чи є якісь компактні варіанти, які б не з'їдали простір, але давали нормальне освітлення? Дивлюся на різні моделі в інтернеті, але важко зрозуміти реальні розміри по фото.

Сообщение # 1 15.10.25 - 03:43:37
RE: Компактні торшери для малих кімнат

Dimaka

Помощник

Статистика:

Так, розумію вашу проблему! Для невеликих приміщень є кілька варіантів. По-перше, подивіться на торшери з тонкою металевою стійкою та невеликою основою - вони візуально легші і займають мінімум площі. По-друге, є моделі які кріпляться до дивана або стіни, технічно це теж торшери, але вони взагалі не займають підлогу. Ще варіант - дугоподібні торшери, де основа стоїть за диваном або кріслом, а сам плафон висить над зоною читання. Такі моделі дуже ергономічні для малих просторів. Головне при виборі - дивіться на діаметр основи, він має бути до 30 см для компактності.

----------------------------
я тыбэ кахаю=) =)
Сообщение # 2 15.10.25 - 04:09:28

hary5alen

Помощник

Статистика:

Колеги, дякую за поради! Я теж шукав компактний варіант і знайшов ідеальне рішення. Взяв торшер у мінімалістичному стилі з вузькою чорною стійкою та направленим світлом. Основа всього 25 см в діаметрі, але стоїть дуже стабільно завдяки вазі. Висота регулюється, що теж плюс. Замовляв на торшери сайті, там можна фільтрувати по розмірах і стилю, дуже зручно. У мене кімната 15 квадратів і цей торшер стоїть в куточку біля крісла - освітлення чудове для читання, а місця майже не займає. Ще один лайфхак - беріть світлі відтінки стійки, темні візуально важчі. У мене білий з деревом, виглядає легко і стильно.

----------------------------
Andrew Reynolds
Сообщение # 3 15.10.25 - 04:30:43
Аква хорошей девочке : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Made possible by: ElkArte 0.9.9