Forum IT

Forum IT

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 06.12.2025 - 13:37:41
Страницы:  1  

Боротьба зі шкідниками капусти

АвторСообщение

Капитошка

Помощник

Статистика:

Доброго дня форумчанам! Маю проблему з капустою - щороку з'їдають гусениці і блішки. Хімію не хочу використовувати, бо вирощую для дітей. Є якісь народні методи боротьби зі шкідниками капусти? Може, хтось практикував щось дієве?

Сообщение # 1 29.10.25 - 23:42:23
RE: Боротьба зі шкідниками капусти

oksana526

Помощник

Статистика:

Так, шкідники капусти - це класика. Від блішки добре допомагає попіл - посипай між рядками і по листю після дощу або поливу. Від гусениць можна використовувати настій полину або томатного гілля. Ще добре працює укривний матеріал на дугах - механічний захист, і шкідники не можуть відкласти яйця.

Сообщение # 2 30.10.25 - 00:28:47

diluna

Помощник

Статистика:

Правильні поради! Я теж проти хімії на городі. Додам ще один метод - посадка поруч ароматних трав: кропу, календули, настурції. Вони відлякують шкідників. А взагалі, здорова сильна рослина краще протистоїть шкідникам, тому важливо з самого початку - якісне насіння і правильна агротехніка. Я беру насіння капусти в інтернет-магазині https://zernyatko.in.ua/, там є стійкі до шкідників сорти. Минулого року брав гібрид Мегатон - рослини були потужні, листя щільне, шкідники їх майже не чіпали. Капуста виросла по 8-10 кілограмів, щільна, хрустка.

Сообщение # 3 30.10.25 - 01:13:16
Куплю гуппи Эндлера : Предыдущая темаСледующая тема: Дорогая моя столица. История про штрафстоянки.
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Made possible by: ElkArte 0.9.9