Forum IT

Forum IT

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 06.12.2025 - 10:07:00
Страницы:  1  

Чернова обробка самому бригада

АвторСообщение

Kos

Помощник

Статистика:

Всім привіт! Треба зробити чернову обробку в новій квартирі, але ніяк не можу визначитися з виконавцями. Хтось каже, що можна самому, хтось радить найняти бригаду. Площа 75 квадратів, двокімнатна. Наскільки реально зробити самому хоча б частину робіт, щоб заощадити?

----------------------------
Городской сайт Фотосайт
Сообщение # 1 14.10.25 - 06:56:57
RE: Чернова обробка самому бригада

Авто на Вашу свадьбу

Помощник

Статистика:

Доброго дня! Теоретично частину робіт можна зробити самому, якщо є базові навички і час. Наприклад, демонтаж, підготовка поверхонь, якісь допоміжні роботи. Але штукатурка, стяжка, електрика, сантехніка - це краще довірити професіоналам, бо від якості цих робіт залежить все інше. Якщо зробите криво - потім доведеться переробляти, і вийде ще дорожче. Плюс на ці роботи треба спецінструмент, який купувати ради одного ремонту невигідно.

Сообщение # 2 14.10.25 - 07:16:08

kotyara

Помощник

Статистика:

Я теж спочатку думав частину зробити сам, але потім вирішив не ризикувати. Найняв бригаду, яка спеціалізується на чернових роботах - і не пожалкував жодної копійки. Вони за три тижні зробили те, на що в мене пішло б місяці два, та ще й невідомо з яким результатом. Всі стіни вивели в рівень лазерним нівеліром, стяжку залили ідеально, електрику та сантехніку розвели як треба. Зараз роблю фінішну обробку і радію, що основа зроблена якісно. Якщо цікавить детальніше про чернову обробку, подивись тут посилання - там багато корисної інформації. Моя порада - не економте на черновій, це фундамент всього ремонту.

Сообщение # 3 14.10.25 - 07:39:25
Схема посадки тыквы : Предыдущая темаСледующая тема: Поиск актуальной информации агросектор
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Made possible by: ElkArte 0.9.9