Forum IT

Forum IT

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 06.12.2025 - 06:23:54
Страницы:  1  

Вибір підлоги для сім'ї

АвторСообщение

zakaz87

Помощник

Статистика:

Всім доброго дня! Стоїть таке питання: хочу замінити підлогу у вітальні. Зараз лежить старий паркет, який вже своє відслужив. Не можу визначитися між ламінатом, паркетною дошкою та вінілової підлогою. Що б ви порадили для квартири, де живе сім'я з маленькими дітьми та собакою? Потрібно щось міцне, практичне, але щоб виглядало гарно. Бюджет обмежений, тому хочеться знайти оптимальне співвідношення ціна-якість.

----------------------------
Мебель на заказ
Сообщение # 1 11.11.25 - 19:22:38
RE: Вибір підлоги для сім'ї

koudai

Помощник

Статистика:

Розумію твою ситуацію, сам через це проходив. Для сім'ї з дітьми та тваринами є кілька важливих критеріїв: стійкість до механічних пошкоджень, вологостійкість, легкість у догляді. Ламінат - це гарний варіант, якщо брати високий клас зносостійкості (мінімум 32-33 клас). Він досить міцний, легко миється, доступний за ціною. Але є нюанс - він не любить воду, якщо собака буде розливати багато води, можуть бути проблеми. Паркетна дошка виглядає дуже гарно, більш натуральна, але дорожча і вимагає більш делікатного догляду. Вінілова підлога (кварц-вініл) - це взагалі топовий варіант для сімей з дітьми та тваринами: абсолютно вологостійка, дуже міцна, тепла, не ковзка. Єдиний мінус - ціна трохи вища за ламінат, але нижча за якісну паркетну дошку.

----------------------------
谋杀,我亲爱的华生!!!
Сообщение # 2 11.11.25 - 19:51:07

Каллаа

Помощник

Статистика:

Приєднуюсь до розмови! Ми півроку тому міняли підлогу, теж довго вибирали. У нас двоє дітей та кіт. Зупинилися на кварц-віниловій підлозі і жодного разу не пожалкували. Вона дійсно дуже практична - діти можуть розлити воду, кіт бігає з кігтями, і все нормально, жодних слідів. Мається дуже легко, виглядає як натуральне дерево. Брали товщину 4 мм з підкладкою, під ногами дуже приємна. Єдине - важливо брати якісну вінілову підлогу, не найдешевшу, бо там різниця в міцності відчутна. Я перед покупкою вивчала багато інформації на різних ресурсах, зокрема на https://pro-misto.tech/category/remont-ta-dyzajn/ були детальні огляди різних типів підлоги з реальними прикладами. Це дуже допомогло зробити вибір. Якщо бюджет обмежений, можна подивитися якісний ламінат 33 класу - це теж непоганий варіант, головне брати вологостійкий.

Сообщение # 3 11.11.25 - 20:21:08
Реклама малого бізнесу : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Made possible by: ElkArte 0.9.9